Afbeelding

Leeszaal West en De Schrijfschool openen nieuwe schrijfjaar met Schrijfmarathon

Algemeen 101 keer gelezen

Rotterdam - Leeszaal Rotterdam West en De Schrijfschool in Rotterdam openen zondag 13 september – in de Week van het Schrijven - het nieuwe schrijfjaar met de vierde editie van de Schrijfmarathon van Rotterdam. Een voorproeverij van het Rotterdamse schrijfcursusaanbod 2020 - 2021 met workshops Poëzie, Verhalen, Creatief, Columns en de Kunst van het Voordagen. Want voorlezen eigen werk kan tijdens de borrel.

De Schrijfmarathon is een gezellige voorproeverij van het rijke Rotterdamse schrijfaanbod. Op zondag 13 september van 13.00 tot 17.30 uur ontmoeten schrijvers en schrijfcursisten elkaar in Leeszaal Rotterdam West, Rijnhoutplein 3 in Rotterdam. De workshops, het voorleesfeest en de borrel zijn volgens de coronamaatregelen ruim opgezet.

Carrie, Bianca Boer & Marcel Verreck
De docenten tijdens de Schrijfmarathon zijn dichters Myrte Leffring en Peter Swanborn, columnist Carrie Jansen, schrijver Bianca Boer, schrijfdocent Manou van de Zande en columnist/schrijver/cabaretier Marcel Verreck. Reatiever krijg je ze niet. Van wie de dertig deelnemers les krijgen, horen ze op de dag zelf.

Programma: inloop is vanaf 13.00 uur, van 14.00 uur tot 18.30 uur workshops, borrel en voorleesfeest. Kaartjes zijn 25 euro per stuk en zijn te koop via de website van De Schrijfschool: www.deschrijfschool.com.

Meer info
Meer informatie vind je op www.deschrijfschool.com of Facebook.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant