Adoptiekat Shumi heeft als grootste hobby kroelen, liefst elke dag!
Adoptiekat Shumi heeft als grootste hobby kroelen, liefst elke dag! Foto: Stichting Zwerfkatten Rijnmond

Spelen, eten en kroelen; bij wie thuis mag Shumi zijn hobby’s uitoefenen?

Algemeen 133 keer gelezen

Rotterdam - Dit bericht is via ‘Schrijf mee’ ingezonden door Stichting Zwerfkatten Rijnmond. Deze week zoekt de jonge kater Shumi een fijn huisje. 

Sporten, koken, lezen, knutselen… Iedereen heeft wel een paar hobby’s. Zo ook jonge kater Shumi (Japans voor hobby). Zijn favoriete bezigheden? Dat laten we Shumi maar even zelf vertellen: “Voordat ik hier in de opvang kwam, vond ik het heerlijk om buiten rond te scharrelen. Beetje vogeltjes kijken, de wind door mijn haren heen voelen… Zalig! Ook houd ik wel van een lekker maaltje. Daar kon ik voorheen niet altijd goed aan komen, maar wat ze hier voorschotelen! Die brokjes zijn zó lekker, ik droom er zelfs over… Maar goed, ik dwaal af, nog even terug naar mijn hobby’s… Buiten spelen en eten doe ik dus graag, maar mijn meest favoriete bezigheid is… kroelen! Ik vind het heerlijk om een hand over mijn kop, wangetjes en rug te krijgen. En als ik u genoeg vertrouw, mag het misschien zelfs over mijn buikje… Zo’n kroel-sessie krijg ik graag meerdere malen per dag, zeven dagen in de week. Ik kan er maar geen genoeg van krijgen! Daarom ben ik op zoek naar een huisje waar ik deze hobby, en graag ook die andere twee, voor altijd kan uitoefenen. Mag dat bij u?”

Nou, deze vraag is natuurlijk onweerstaanbaar, wie wil nou niet zo’n leuke kater in huis! Interesse om Shumi te adopteren? Kijk op www.zwerfkattenrijmond.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant