Afbeelding

Bridgecursussen voor beginners in Schollevaar

Algemeen 288 keer gelezen

Capelle aan den IJssel - Dit bericht is ingezonden via dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan via ‘Schrijf mee’ op onze site een bericht met foto plaatsen!

Ter voorbereiding op het nieuwe bridgeseizoen heeft Bridgeclub Schollevaar in de maand augustus proefgedraaid met fysiek bridge. Vanaf 1 september starten de competities weer. Dat geldt ook voor de bridgelessen. Op donderdagmiddag 17 september start de beginnerscursus.

“Leden van de bridgeclub hebben de afgelopen periode de weg naar wijkcentrum Schollevaar weer weten te vinden”, zegt Frans van der Hilst, de voorzitter. “Om aan tafel weer te bridgen was een waar genoegen.”

Met de beheerder van wijkcentrum Schollevaar heeft de bridgeclub een protocol opgesteld. Door grotere tafels te gebruiken kan de 1,5 meter afstand gerealiseerd worden. De ventilatie van het gebouw is zo geregeld dat lucht wordt afgezogen en verse lucht van buitenaf gehaald wordt. Van der Hilst: “Veiligheid staat bovenaan. Dat moeten we wel met elkaar doen!”

Bij de bridgecursus die 17 september start, kan iedere cursist drie keer meedoen zonder verplichtingen. Als tegen alle verwachtingen in het dan toch niet is, kan je kosteloos stoppen. “Maar dat gebeurt zelden”, haast Gonnie Sterk, de bridgedocent, erbij te zeggen.

Bridgecursus (beginners) start: donderdagmiddag 17 september. Cursusduur: 14 lessen. Tijdstip: van 13.30 tot 16.00 uur. Kosten: 85 euro per persoon, exclusief boekje (12 euro). Locatie: Maria Danneelserf 20, Capelle a/d IJssel. Aanmelden bij Gonnie Sterk (010-4515955, gonnie.sterk@ziggo.nl). Meer info: www.nbbclubsites.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant