Wedstrijdfoto Rijnmond Hoogvliet Sport - Zuidland. Foto: Sven Tilleman

Rijnmond Hoogvliet Sport delft onderspit tegen Zuidland

Algemeen 171 keer gelezen

Rijnmond Hoogvliet Sport is er opnieuw niet in geslaagd een overwinning te boeken. In Hoogvliet werd verloor het met 1-3 van Zuidland. Voor rust konden beide ploegen niet bepaald hun vorm vinden. Zuidland kende één wapenfeit: Een schot van Sven Versprille van een meter of 25 spatte uiteen op de lat.

Ingezonden: Franz van Bokhoven PR/RHS

Hoogvliet - Aan de andere kant was Ackeo Liefden gevaarlijk nadat hij een foutieve terugspeelbal van Tim van Diën oppikte. Zijn poging werd geblokt. Twee minuten na de rust pakte Zuidland de voorsprong. Morris de Hoog torende boven alles en iedereen uit en kopte hard de 0-1 binnen. Vijf minuten later is het alweer gelijk als Ackeo Liefden zijn aanvalspartner Justin Snijders bedient. Na driekwart wedstrijd wordt defensief geschutter in de Hoogvlietse verdediging keihard afgestraft. Als vijf minuten later Morris de Hoog zijn tweede van de wedstrijd binnenkopt, is het over en uit. Vincent van Bolhuis was nog dichtbij de aansluitingstreffer, maar zijn kopbal had de lat als eindbestemming.

Scheidsrechter van der Bend uit Maassluis had alles onder controle en gaf geel aan Lorenzo Kranenburg (Rijnmond HS) en Sven Versprille (Zuidland).

Rijnmond Hoogvliet Sport: Gino-vanni Boom, Romeo Rommy, Ricardo Malaihollo, Tom Beker, Lyshon Leona, Stefan de Kovel, Runell Martes (’74 Vincent van Bolhuis), Jorginho Pietersz, Lorenzo Kranenburg, Ackeo Liefden (’67 Justin Holwijn), Justin Snijders