Afbeelding

Speuren naar vermist hondje Tommy in de herfstvakantie

Algemeen 50 keer gelezen

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zelf een bericht met foto plaatsen!

De traditionele herfstvakantie gaat er dit jaar anders aan toe. Geen buitenlandse avonturen en gezellige feestjes samen. Maar niet getreurd, deze herfstvakantie staat er een hele leuke activiteit op jullie te wachten. De maand oktober staat in het teken van de speurtocht naar hondje Tommy. Je kan dit niet alleen met papa en mama doen, maar ook met opa en oma (via FaceTime)! 

Om deze herfstvakantie activiteit nog leuker te maken, hebben we er een winactie aan vast geplakt. Als je alle aanwijzingen hebt gevonden, maak jij kans op een weekendje weg naar Hof van Saksen. 

https://nannynina.nl/speurtocht

Hondje Tommy vermist in Rotterdam

Tommy het hondje is gisteravond voor het laatst gezien in de buurt van het ijswinkeltje op de markt. Het is een beagle met een rode halsband met een hartje erop. Hij is ongevaarlijk en is te herkennen aan een zwarte vlek bij zijn oortje.

Wat is er gebeurd?! We interviewen het baasje Lyla Kok: “ Jaa joh, we zijn Tommy nu al sinds gisteren avond kwijt! Ik was hem aan het uitlaten maar lette even niet op, en hij is ervandoor gegaan. Arm ding, hij heeft het vast koud. We kunnen alle hulp gebruiken die er is om hem terug te vinden. Willen jullie helpen met zoeken?” 

Aanwijzingen voor de speurtocht

De eigenaresse van het vermiste hondje kan zich nog 6 plekken herinneren waar ze vaak met Tommy loopt. De speelplaats was de eerste plek waar ze langs liepen. Dat is zijn lievelingsplekje dus er is een kans dat je hem daar vindt.  

Wil je de andere instructies lezen en doe jij mee met de zoektocht?

Ga naar www.nannynina.nl/speurtocht

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant