Wedstrijdfoto Rijnmond Hoogvliet Sport - OVV. Foto: Sven Tilleman

Rijnmond Hoogvliet Sport pakt punt

Algemeen 221 keer gelezen

Hoogvliet - Rijnmond Hoogvliet Sport heeft het eerste punt van het seizoen behaald. Op een leeg complex aan de Botreep werd OVV op 2-2 gehouden.Een wedstrijd zonder kantine en zonder publiek. Het is en blijft raar.

Ingezonden door Franz van Bokhoven PR/RHS

De wedstrijd was koud 40 seconden oud of OVV had de eerste grote kans al gehad. Van dichtbij werd vlak naast gekopt. Beide ploegen konden op het natte, zware veld hun eigen spel moeilijk spelen. Biggy Lake was na een minuut of 20 nog het meest gevaarlijk voor de thuisploeg. De rechtsback legde de bal met een vroege voorzet achter de Oostvoornse verdediging.

Alexander Wagner had alle moeite om de bal op te ruimen, maar deed dat uiteindelijk uitstekend. Vanaf dat moment werd OVV sterker. Rico Post raakte eerst de paal maar vlak voor rust was het wel raak voor de bezoekers. Uit de kluts belandde de bal via Lyshon Leona in het doel.Na rust een sterker Rijnmond Hoogvliet Sport dat gevaarlijk wordt via Lorenzo Kranenburg. De aanvaller snelde langs alles en iedereen, inclusief doelman van der Horst, maar door wederom goed verdedigend werk, nu van Daan Schouten.

Na 70 minuten verrast Niels Bekker doelman Boom met een mislukte voorzet en verdubbelt zo de voorsprong. Drie minuten later maakt de net ingevallen Vincent van Bolhuis na een goede individuele actie de 1-2. In minuut 92 staat Danny Hoffmann op de juiste plek om van dichtbij de gelijkmaker in te schieten. Twee minuten later floot scheidsrechter Sahan voor het laatst. Scheidsrechter Sahan floot een uitstekende wedstrijd en gaf geel aan Linber van der Horst (OVV).

Rijnmond Hoogvliet Sport: Gino-vanni Boom, Biggy Lake (’85 Joshua Olymph), Ricardo Malaihollo (’38 Danny Hoffmann), Tom Beker, Lyshon Leona, Stefan de Kovel, Jorginho Pietersz, Lorenzo Kranenburg, Justin Snijders, Runell Martes, Justin Holwijn (’70 Vincent van Bolhuis).