Logo dehavenloods.nl


Foto: Hans van der Post Photography
Foto: Hans van der Post Photography

Wie wil koken op de proeverij van Hoogkwartier Proeft?

Rotterdam - Het culinaire buurtfestival Hoogkwartier Proeft! was vorig jaar zo'n succes dat bewoners en ondernemers het dit jaar twee keer organiseren. Op zaterdag 1 juli is de eerste keer. Vanaf 16.00 tot 20.00 uur kun je aanschuiven aan de picknicktafels in het parkje aan het Achterklooster, genieten van eten, drinken, muziek en kennis maken met buurtgenoten.
 
Net zoals vorig jaar verzorgen bewoners en ondernemers uit de buurt lekkere en exotische hapjes voor een proeverij. Als bezoeker koop je voor 3,00 euro een strippenkaart waarmee je vier verschillende gerechtjes kunt halen (zo lang de voorraad strekt). Je kunt ook zelf eten meenemen en klaarmaken op 'social barbecues' die voor je klaar staan. Barrelproof, HighHstreet en Verward zorgen voor drankjes maar je kunt ook zelf je drinken meenemen. Buurtband Half Way Station zorgt voor de muziek. 

Onderdeel van het festival is een proeverij met kleine hapjes klaargemaakt door bewoners en ondernemers uit de buurt. Voor Hoogkwartier Proeft! op 1 juli hebben zich al tien bewoners aangemeld, maar we zoeken er nog meer. Wil je je kookkunsten tonen aan de buurt, meld je dan aan via een e-mail naar proeft@hoogkwartier.nl. Er is budget voor de boodschappen. Kun je niet op 1 juli? Niet getreurd. De organisatie zoekt ook nog wijkkoks voor de editie van Hoogkwartier Proeft! op 12 augustus.
 
Meer info op www.hoogkwartier.nl of facebook.com/Hoogkwartier.

Reageer als eerste
Meer berichten