Afbeelding
Foto: Stockfoto

Inzamelingsactie voor voedselbank bij Albert Heijn Argonoutenweg

Algemeen 5 keer gelezen

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via ‘Schrijf mee’ op dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan op onze website zélf een bericht met foto plaatsen!

In de week van maandag 7 t/m zaterdag 12 december houden de Albert Heijn aan de Argonoutenweg en de Hillegondakerk een gezamenlijke inzamelingsactie voor de Voedselbank. De nood was al hoog , maar door de corona crisis is het aantal hulpbehoevenden sterk gestegen. Baan kwijt, inkomen sterk gedaald, zelf getroffen door de corona, je verzint het niet. Dus er kloppen nu steeds meer mensen aan bij de voedselbank.

Dit jaar organiseert de Hillegondakerk dus geen Dorcas inzameling maar een actie voor de voedselbank . De Albert Heijn aan de Argonoutenweg wil graag deze actie ondersteunen. Wat kunt u doen? Gewoon: boodschappen!

Kom die week naar de Albert Heijn en koop wat boodschappen extra en doneer die achter de kassa. In de winkel staat een schap met een aantal artikelen zoals toastjes, soep, sausjes, olie, een kerststol om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Maar u mag ook zelf artikelen kiezen.

Achter de kassa kunt u uw boodschappen achterlaten op de daarvoor bestemde plaats. U kunt de hele week langskomen. Nb. de actie is corona proof!

Samen kunnen we veel mensen toch nog een leuke kerst geven, toch? Namens alle bezoekers van de voedselbank alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking! 

Uit de krant