Logo dehavenloods.nl


OUDFIT - over de liefde voor muziek en de noodzaak om te rocken.

Rotterdam - Het Rotterdams Wijktheater maakt een voorstelling voor en met senioren; te zien in Islemunda, podium van IJsselmonde, op donderdag 22 juni om 19u30 en vrijdag 23 juni om 14u00. Kaarten kosten €7,50 en zijn te koop via www.islemunda.nl of 010-4230192.

Seniorenband OUDFIT bereidt zich voor op wat wellicht haar laatste optreden gaat zijn. Na het wegvallen van drummer Rinus is de vraag: Gaan we door? En zo ja: hoe?

Marlon, een jonge god van 23 jaar oud die energie heeft voor tien, moet proberen de mannen die leven van dag tot dag opnieuw te motiveren. Gaat het hem lukken of verdwijnen de muzikanten definitief achter de geraniums?

OUDFIT is een voorstelling over ouder worden mét en zonder gebreken. Over hoe je als oudere moet vechten om je staande te houden in een maatschappij die lijkt ingericht op jong, hip en snel. De ontworsteling aan het stereotype dat bij jongeren bestaat over ouderen. OUDFIT laat zien dat een spannend leven mogelijk is, ook als je de 70 gepasseerd bent. Ieder optreden eindigt in een feest waar gedanst en gesjanst mag worden.

Na de voorstelling kunt u een dansje maken op uw favoriete nummer. U kunt plaatjes aanvragen bij het radioprogramma ‘Herinnert u zich deze nog..?’. Maken we er, als aandenken, ook nog een foto van.

Reageer als eerste
Meer berichten