Met het wit-rode tenue Bob en Mike in z'n rood-witte outfit
Met het wit-rode tenue Bob en Mike in z'n rood-witte outfit Foto: Stichting Zwerfkatten Rijnmond

Wie weet er een leuk plekje voor deze schattige jonge katertjes?

Algemeen 64 keer gelezen

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via dehavenloods.nl. Via ‘Schrijf mee’ op onze website kan iedere Rotterdammer zelf een bericht met foto plaatsen!

Stichting Zwerfkatten Rijnmond stelt met veel plezier de sportieve broertjes Bob en Mike aan u voor. De nog jonge katertjes (5 maanden) zijn afgestaan, onbegrijpelijk want ze zijn zo ontzettend lief en grappig! Maar enfin, dit leuke duo is dus op zoek naar een nieuw thuis.

Bob en Mike weten wel raad met een balletje en gaan een potje tennis niet uit de weg… Beng! Bob (in de wit-rode outfit) smasht de bal ver in de hoek. Met een prachtige volley zet Mike (met het rood-witte tenue) vervolgens de puntjes op de i… matchpoint en op weg naar de winst! Intussen hebben ze samen de grootste lol. Niet raar natuurlijk voor zulke jonge professionals. Toch hebben ze besloten hun sportieve carrière in de kattenopvang vaarwel te zeggen en de baan te verruilen voor de bank. Huisje, boompje, beestje… lekker kroelen op schoot, wat lanterfanteren en met zo af en toe een partijtje tennis in de tuin want dat kunnen deze sportieve broertjes natuurlijk niet laten.

Interesse in dit leuke duo? Kijk op: https://www.zwerfkattenrijnmond.nl/adopteer/fijn-thuis-gezocht/adoptiekitten-bob-en-mike/

Broertje Bob
Broertje Mike
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant