Speel de gratis escaperoom surprise!
Speel de gratis escaperoom surprise! Foto: Elisabeth van der Ham

Maak van je woonkamer een escaperoom zodat álle kinderen een cadeautje van de Sint krijgen

Algemeen 138 keer gelezen

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via dehavenloods.nl. Via ‘Schrijf mee’ op onze website kan iedere Rotterdammer zelf een bericht met foto plaatsen!

Speciaal voor de benefietactie Sint voor Kint heeft Verbuilding een escaperoom gemaakt die je thuis kunt doen. Stap in het spel de woonkamer binnen van een gezin met een kleine beurs en probeer het huishoudboekje op orde te krijgen. Lukt het jullie om binnen de tijd te ‘ontsnappen’ en genoeg geld over te houden voor een Sinterklaascadeau?

Speel het spel met je gezin, huisgenoten of op school. 

De escaperoom is het meest geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf 10 jaar en voor volwassenen. In de handleiding wordt de escaperoom stap voor stap uitgelegd voor de spelleider. Bedenk van te voren wie het spel klaar maakt en de escaperoom inricht.

Download de gratis escaperoom en lees de uitleg in onze blog: https://servethecityrotterdam.nl/blog/escaperoom-surprise-home

Doneer voor Sint voor Kint
Deze escaperoom wordt je gratis aangeboden en we hopen dat je er veel plezier van hebt. Wil jij gezinnen in armoede een hart onder de riem steken? Dan is een donatie voor Sint voor Kint van harte welkom! 

Voor €20,- kunnen we 1 kind een cadeaubon geven. Alle giften die binnenkomen voor Sint voor Kint worden volledig gebruikt voor de aanschaf van cadeaubonnen.

Maak je gift vóór 20 november over op rekeningnummer NL21 TRIO 0338 8152 28 t.n.v. Stichting Samen 010 o.v.v. Sint voor Kint (ANBI erkend) of doneer met iDeal via www.samen010.nl/doneer/doneren. Kies het project ‘Benefietactie Sint voor Kint’ en het te doneren bedrag.

Bedankt voor jouw bijdrage & ?veel speelplezier met deze gratis escaperoom SURPRISE!

Wat is Sint voor Kint? 
In Rotterdam groeit 1 op de 4 kinderen op in armoede. In hun gezin blijft er geregeld geen geld over voor iets extra’s zoals een Sinterklaascadeau. Daarom zamelen we met de benefietactie Sint voor Kint geld in om Rotterdamse gezinnen met een kleine beurs blij te kunnen maken met een cadeaubon van de speelgoedwinkel met Sinterklaas.

Wil je meer weten? Ga dan naar www.sintvoorkint.nl

De benefietactie Sint voor Kint is een initiatief van Serve the City Rotterdam, onderdeel van Stichting Samen 010. Ons doel is om Rotterdammers te stimuleren om naar elkaar om te zien.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant