feest bij Bommes
feest bij Bommes Foto: Michelle Kloos

Kinderdagverblijf Bommes aan de Mathenesserlaan bestaat 20 jaar!

Algemeen 402 keer gelezen

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden op dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan via ‘Schrijf mee’ op onze website een bericht met foto plaatsen!

Kinderdagverblijf Bommes bestaat deze week 20 jaar en zal dit uitgebreid vieren. Het aan de Mathenesserlaan gevestigde kinderdagverblijf huist al die tijd in het statige herenpand grenzend aan het Heemraadsplein.

Paula Verkroost is de trotse eigenaresse van het kinderdagverblijf, waar ze al mening kind van baby tot peuter heeft zien opgroeien. Bommes heeft drie verschillende groepen, een babygroep, een dreumesgroep en een groep met peuters. Paula is het liefst op één van deze afdelingen te vinden om feeling te blijven houden met alle kinderen en hun ouders. Zo weet Paula van alle kinderen hun naam en natuurlijk ook de voorkeuren van het betreffende kind.

Normaliter was het jubileum groots gevierd met het personeel, de kinderen en hun ouders, maar dat is natuurlijk door de huidige situatie niet mogelijk. Toch werd afgelopen dinsdag het twintigjarig jubileum officieel gevierd met de nodige ballonnen en feestende kindjes. De hele week staat trouwens in het teken van feest bij het kinderdagverblijf.

feest bij Bommes
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant