Afbeelding
Foto: pr

Presentator Leo Fijen geeft lezing in Rhoon

Algemeen 156 keer gelezen

Zaterdag 12 december komt om 14.30 uur in de Maranatha kerk te Rhoon Leo Fijen een lezing geven. Hij is al jaren werkzaam bij de KRO/NCRV. Leo Fijen is presentator van o.a. het geloofsgesprek op zondagmorgen, maar ook presentator van de klooster series.

Rhoon - Het thema van zijn lezing is: ‘Hoe kun je nabij zijn bij mensen/ ouderen op weg naar Kerst in tijden van afstand en mondkapjes’

Hoe je ondanks alle regels nabij kan zijn als gelovige nu alles anders is in deze tijd. Hij heeft daarover o.a. een klein boekje geschreven ‘Het wonder van de kleine goedheid’ waarvan al 4000 exemplaren zijn verkocht. Fijen schreef het boek samen met Manu Kierse, rouwdeskundige Klinisch Psycholoog. Manu Kierse geeft lessen en lezingen over rouwen.

“In onze gemeente Albrandswaard hebben we dit ook ervaren om in tijden van beperkt bezoek, eenzaam te sterven en beperkt afscheid te nemen. Wat doet dat met de mensen in de rouw? Welke gevolgen heeft het? Hoe kunnen wij als naasten rondom hen staan?” meldt de commissie Vorming en Toerusting van de gezamenlijke kerken Albrandswaard die de lezing organiseert. 

Opgeven kan bij Anja Bruijkers: bruijkers@kabelfoon.nl of 06 27350522. Er mogen maximaal 30 mensen komen, dus opgeven is verplicht! Deze lezing is ook live en nadien te volgen via www.kerkdienstgemist.nl Rhoon, Maranathakerk en wordt gesponsord door Het Gemeentefonds Albrandswaard.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant