Het Maaspodium.
Het Maaspodium. Foto: Sophia van den Hoek

Maaspodium lanceert programmering januari en februari

Algemeen 5 keer gelezen

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar via ‘Schrijf mee’ zelf een bericht met foto voor onze site aanleveren!

Sinds vrijdag 20 november 2020 staat de programmering van januari en februari 2021 in het Maaspodium online en is de kaartverkoop voor het nieuwe jaar gestart. Met voorstellingen voor families, jongeren en jongvolwassenen kan iedereen zijn hart ophalen. Hiphop, circus, dans, comedy, theater, in het Maaspodium zie je het allemaal, ook in januari en februari. Voorlopig nog steeds voor een maximum van 30 bezoekers per keer en met de nodige maatregelen. Zo blijft het Maaspodium een geheel veilig en coronaproof theater. Bekijk de nieuwe programmering op: www.maaspodium.nl/agenda.

FAMILIEVOORSTELLINGEN
Het Maaspodium is hét theater voor jong publiek. Voor de allerkleinsten zijn er in januari en februari onder andere de voorstellingen TimTim (2+) en 1,2, 3, 4 Poppetje van Papier (3+) te zien. En er is meer, zoals WIEDEEDHET (6+), Wachten op kado (4+) en Hotel Hierwaardaar (8+). Ook de succesvolle Maasproductie Boef (4+) komt begin 2021 weer terug. De voorjaarsvakantie vier je in het Maaspodium, met een week vol voorstellingen voor verschillende leeftijden. Bekijk de volledige familieagenda op www.maaspodium.nl/familie

XL VOORSTELLINGEN
In januari en februari is de XL agenda voor jongeren en jongvolwassenen gevuld met dansvoorstellingen als Asian Celebration en Together. Circusliefhebbers kunnen genieten van verrassend en vernieuwend circus bij de voorstellingen JACK, Great Catch en A Clockwork Orange. Verder zijn er ook twee zinnenprikkelende Theater of the Now avonden rondom de voorstellingen The Biggest Lawsuit on the Planet en Dubbelbloed #2. Bekijk de volledige XL agenda op www.maaspodium.nl/xl

AFSCHEIDSVOORSTELLING ARTISTIEK LEIDER MONIEK MERX
Per 1 januari 2021 neemt Moniek Merkx afscheid als artistiek leider bij Maas theater en dans en neemt René Geerlings het stokje over. Op woensdag 23 december 2020 om 15:00 en 19:30 uur gaat de familievoorstelling Ik ben er even niet (8-108) in première in het Maaspodium. In een bonte mix van fysiek theater, dans en muziek brengt regisseur Moniek Merkx een ode aan de dromers en outsiders. Ik ben er even niet is de laatste voorstelling die Merkx maakt als artistiek directeur bij Maas theater en dans. Moniek Merkx blijft aan Maas verbonden als maker, regisseur, schrijver en talentontwikkelaar. Na een reeks van 10 voorstellingen in het Maaspodium tijdens de kerstvakantie toert Ik ben er even niet tot en met 7 maart 2021 door heel Nederland. Ik ben er even niet komt in elk geval in de voorjaarsvakantie nog eens terug naar Rotterdam.

Uit de krant