Afbeelding

McDelivery nu ook te bestellen in Hoogvliet

Algemeen 174 keer gelezen

Vanaf vandaag bezorgt McDonald’s haar producten ook in de omgeving van McDonald’s restaurant Hoogvliet. Via McDelivery kunnen gasten de burgers en menu’s thuis laten bezorgen.

Hoogvliet - Restaurant Manager Hadisa Sacic vertelt enthousiast: “Het is geweldig dat we samen met ons team, onze gasten nu in Hoogvliet blij kunnen maken met al het lekkers wat wij te bieden hebben. En wat is er nu beter dan zoveel mogelijk gasten lekker kunnen laten genieten van al het lekkers thuis, als ze even niet naar ons kunnen komen?“

“McDelivery is ontzettend populair”, aldus Joost Elshof, Brand Manager McDonald’s Nederland. “Nederlanders hebben de smaak van thuisbezorgen echt te pakken. Zij laten steeds vaker het spontane geluksmomentje, dat wij ook in onze restaurants bieden, thuisbezorgen. Onze iconische producten doen het vooral goed; de Big Mac en de McChicken worden het meest besteld via McDelivery. Ik ben blij dat we nu ook deze klassiekers in Hoogvliet kunnen laten bezorgen om lekker van te genieten!”

Uber Eats
McDelivery bestellingen worden bezorgd door Uber Eats. “Het is geweldig dat we de producten van McDonald’s nu ook in Hoogvliet kunnen bezorgen”, aldus Aukeline Tolman, General Manager bij Uber Eats. “Door gebruik van speciale bezorgtassen wordt de bestelling warm gehouden.”

Hoe werkt het?
Het bestellen is heel simpel. De gebruiker bezoekt de website of downloadt de Uber Eats app voor Android of iOS, selecteert het restaurant naar keuze, bestelt zijn favoriete McDonald’s producten en betaalt in de app met zijn of haar iDEAL, creditcard of PayPal account. Zodra de koerier op enkele minuten afstand van het restaurant is, ontvangt het restaurant een seintje om de bestelling te bereiden. De koerier meldt zich in het restaurant, haalt de bestelling op en bezorgt de McDelivery bestelling dan binnen gemiddeld tien minuten op de door de gebruiker ingevoerde locatie.

Kortingscode
Om de lancering van McDelivery in Hoogvliet te vieren krijgen gasten met kortingscode WELKOMMCDONALDS nu €7.50 korting op de eerste twee bestellingen via Uber Eats (met een minimum bestelbedrag van €15). Geldig tot en met 31-12-2020. Niet geldig in combinatie met andere promocodes.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant