Hope komt graag gezellig kerst vieren bij u thuis
Hope komt graag gezellig kerst vieren bij u thuis Foto: Stichting Zwerfkatten Rijnmond Eva Kresler

Kerstengeltje Hope zoekt warm plekje voor de donkere dagen

Algemeen 31 keer gelezen

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden door Stichting Zwerfkatten Rijnmond. Er wordt een huisje gezocht voor Hope. We helpen natuurlijk graag meezoeken!

‘Hope, ons kerstengeltje bij Stichting Zwerfkatten Rijnmond, is telkens weer een feest om te verzorgen en sinds haar aanwezigheid in de opvang krult er bij menig vrijwilliger een zalige glimlach rond de mond. Dit lieve poesje van nog maar 8 maanden is onweerstaanbaar en je zou haar bijna heilig verklaren. Maar dat laat Hope zich niet gebeuren! Ze blijft liever stevig met haar 4 pootjes op de grond. Op aard valt genoeg te genieten, ook tijdens deze toch wel donkere feestmaand. Dus geen ‘hoop in bange dagen’ maar een heel normaal poezenmeisje dat van gezelschap houdt, met plezier de nodige vreugde brengt, vrolijk helpt met de kerstboom optuigen (en aftuigen, oeps!) en verder graag al die andere leuke dingen doet die katten doen. Het enige wat Hope niet trekt, is eenzaam zijn. Nou ja, dat geldt waarschijnlijk voor velen onder ons!

Dus wie geeft Hope dat ene welkome plekje om samen de donkere dagen te verlichten? Ga voor meer informatie naar: https://www.zwerfkattenrijnmond.nl/adopteer/fijn-thuis-gezocht/adoptiekat-hope/

Voor adoptiekat Hope is het iedere dag feest

Uit de krant