Villa Thalia - Big Bang 2021
Villa Thalia - Big Bang 2021 Foto: Verkijk

Online nieuwjaarsfeestje bij Villa Thalia

Algemeen 40 keer gelezen

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht van Villa Thalia. Elke Rotterdammer kan zijn bericht inzenden op dehavenloods.nl via de knop ‘Schrijf mee’.

Om het verloren feestjaar toch in stijl af te sluiten, presenteert Villa Thalia op 31 december het avondvullende online programma ‘Big Bang 2021’, gehost door rapper Bollebof. Met de livestream van de club in Rotterdam geniet je in je huiskamer van sets van bekende dj’s en entertainment zoals je dat van Villa Thalia gewend bent. 

Dansend het nieuwe jaar in 
Op 31 december kan je van 21.00 tot 01.00 uur via een link op de kanalen van Villa Thalia intunen op Instagram, Facebook en online streamingdienst Woov. Met een avond vol dj-sets, dansoptredens en live entertainment sluit je het jaar knallend af. Extra bijzonder: de 3D-beleving waarbij je gedurende de avond door middel van hoogstaande technologie wordt meegenomen op wereldreis. Zo vier je vanuit je eigen huiskamer ieder uur oud en nieuw in een andere stad. Dat betekent aftellen en proosten in Rotterdam, Johannesburg, St. Petersburg, Dubai én Londen. “Met dit concept willen we de mensen thuis vermaken en ze met een echte clubbeleving toch nog een toffe oud en nieuw bezorgen”, aldus bedrijfsleider Cherry van Dinther.

NYE-box
Liever feesten op het moment dat het jou uitkomt? Met de mixtapes van Villa Thalia’s vaste dj’s creëer je de clubsfeer die je zo hebt gemist. Door middel van een usb-stick laat je residents Kevin Key, Ballantine, Fano, Steff de la Funk en Joy Heart binnen in jouw huiskamer – wanneer en hoe lang je maar wil. De usb-sticks worden geleverd in een speciale NYE-box. Om het feest compleet te maken, vind je in deze box ook een Bacardipakket, twee Pornstar Martini’s en twee tickets voor de eerste clubavond in Villa Thalia. De box kost €22,50 en is te bestellen en af te halen bij George Cocktails & Food in Rotterdam.

Villa Thalia - Big Bang 2021

Uit de krant