Bikkel is een echte bikkel!
Bikkel is een echte bikkel! Foto: Stichting Zwerfkatten Rijnmond

Jonge Bikkel popelt om in een nieuw huisje in te trekken

Algemeen 5 keer gelezen

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden door Stichting Zwerfkatten Rijnmond. Er wordt een huisje gezocht voor Bikkel. We helpen natuurlijk graag meezoeken! 

Katertje Bikkel doet z’n naam eer aan want deze gezellige en speelse knul van een half jaar is een echte bikkel die weet van aanpakken. Door een kleine oogafwijking kan hij moeilijk diepte bepalen. En dat is natuurlijk best lastig als je ergens op en af wilt springen. Gelukkig is Bikkel ook een slimme jongen. Zo gauw hij het een keer of wat heeft gedaan, slaat hij het op in z’n mooie koppie en weet precies hoe te doen bij de volgende keer. Zo zie je maar weer: oefening baart kunst! Edoch, elke nieuwe situatie zal voor hem een extra uitdaging blijven. Dus op eigen houtje naar buiten om een frisse neus te halen is dan ook geen optie. Een ruim huis, met wellicht een veilig afgeschermd balkon of dichte ‘catproof’ tuin, zou Bikkel groot plezier doen. Want hij vindt het heerlijk om te klimmen en ravotten, net als knuffelen en kroelen. Ach ja, hoe kan het ook anders met zo’n actieve jongeman. Wie geeft deze bikkel alle speelruimte (met soms wat begeleiding) die hij nodig heeft?

Bikkel viert Oud & Nieuw nog even gezellig bij het gastgezin, maar hij staat te popelen om meteen daarna in z’n nieuwe huisje te trekken! Meer info op: https://www.zwerfkattenrijnmond.nl/adopteer/fijn-thuis-gezocht/adoptiekat-bikkel/

Bikkel is een speelse gezelligerd!
Een vrolijke vent...

Uit de krant