Zó lief! (Foto: indebuurt.nl/rotterdam)
Zó lief! (Foto: indebuurt.nl/rotterdam)

Anne en Britte van indebuurt brengen duizenden kerstkaarten naar Rotterdamse ouderen

Algemeen 12 keer gelezen

Rotterdam - Er zijn zóveel lieve mensen in Rotterdam. Twee ervan lichten we er nog even extra uit. Onze indebuurt-collega’s Anne en Britte reisden vlak voor de kerstdagen de hele stad door om duizenden kerstkaarten bij ouderen langs te brengen. Kerstkaarten die na diverse oproepen door júllie zijn gestuurd. Hartverwarmend!

Maar liefst 2.404 kerstkaarten stuurde Rotterdam in voor de jaarlijkse indebuurt-kerstkaartenactie. De postbus op ons kantoor in Central Post en speciale brievenbussen bij Keet, Koekela en PictureMomentZ zaten overvol met lieve boodschappen, knutselwerkjes van complete klassen, scholen en kinderdagverblijven, zelf geschilderde kaarten… Vlak voor kerst brachten redacteuren Anne en Britte al jullie boodschappen langs.

Anne en Britte brachten de kaarten naar vier verzorgingshuizen: Aafje Meerweide (IJsselmonde), Laurens Delfshaven, Laurens De Schans en Laurens Blijdorp. Ze werden overal met open armen ontvangen.

Dit jaar was het door corona natuurlijk wel wat lastiger om de kerstkaarten aan de ouderen zelf te overhandigen. Anne en Britte stopten ze daarom in brievenbussen of overhandigden ze aan begeleiders.

Filmpje op indebuurt.nl/rotterdam!

Uit de krant