Lange rijen afgelopen zaterdag bij Hollywood Café aan het Cor Kieboomplein.
Lange rijen afgelopen zaterdag bij Hollywood Café aan het Cor Kieboomplein. Foto: Hollywood Café

Drive thru Hollywood Café is weer open na sluiting vanwege drukte

Algemeen 342 keer gelezen

Rotterdam - De drive thru van Hollywood Café op het Cor Kieboomplein bij De Kuip is weer open. De drive thru was afgelopen weekend zó succesvol dat de deuren na overleg met gemeente en politie gesloten moesten worden. Mensen stonden soms uren in de rij en kwamen van heinde en verre voor met name de kleurrijk belegde wacky waffles.

Gabriël van Meerwijk, marketing manager van Hollywood Café, vertelt: “We hebben twee verkeersregelaars om het verkeer beter te reguleren. Daarnaast hebben we de keuken uitgebreid, zodat bestellingen sneller klaar zijn.”

Op Facebook geeft het Hollywood Café aan dat ze graag iedere gast willen voorzien van wafels en broodjes en daarom gaan ze gestructureerder te werk. Naast de verkeersregelaars en grotere keuken hebben ze nog wat verandert in de organisatie. Gabriël: “We gaan de bestellingen van de auto’s sneller opnemen en dan kunnen mensen doorrijden naar de parkeerplaats aan de voorkant. Daar kunnen mensen rustig wachten op hun bestelling en dan rijdt de rij dus sneller door.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant