Nieuw: restaurant De Pizzabakkers in de Pannekoekstraat!

Rotterdam - Het gist en borrelt in de Pannekoekstraat. Vlakbij het net geopende Bakers' Dough met vers koekjesdeeg is een nieuw restaurant van De Pizzabakkers geyestigd. De Pizzabakkers staan bekend om hun sublieme, knapperige en dunne deegbodem. De Pizzabakkers bestaan sinds 2008 en ze hebben nu 9 vestigingen, dit is de eerste in Rotterdam.

Wat maakt deze pizzabakkerij zo bijzonder?

De combinatie van houtovenpizzeria en proseccobar is uniek in Nederland. De pizza’s kunnen mee naar huis worden genomen of je kan ze opeten in de bakkerij of lekker buiten op het grote terras.

Romeinse Pizza

De pizza’s worden gebakken in de Italiaanse houtoven. Door het complexe deegbereidingsproces volgens authentiek Romeins recept is de bodem superlekker, dun en krokant. De pizza’s worden belegd met uitsluitend verse ingrediënten van heel goede kwaliteit. Een deel van onze producten halen we zelf uit Italië, zodat we weten waar ze vandaan komen en waardoor ze uniek zijn in Nederland.

Prosecco Popolare

Bubbels worden meestal geassocieerd met luxe en exclusiviteit. De Pizzabakkers werden echter geïnspireerd door de volkse Xampagneria in Barcelona waar al sinds het begin van de vorige eeuw Cava voor de scheepslieden werd geschonken.

In Italië is prosecco een pretentieloos drankje. Prosecco is voor Italianen wat bier is voor de Duitsers en de Ieren. Bij de Pizzabakkers schenken we een frizzante en een spumante, en daarnaast hebben we lekkere prosecco cocktails zoals Spritz Apérol en de Hugo (met vllerbloesem).

De Pizzabakkers – pizza&prosecco

Pannekoekstraat 68a
3011 LK Rotterdam pannekoekstraat@depizzabakkers.nl

010-2134338

Reserveren: www.depizzabakkers.nl/reserveren/Nieuw: restaurant De 

Openingstijden: ma-di-wo-do vanaf 17.00 uur vr-za-zo vanaf 12.00 uur

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden