Ondertekening overeenkomst.
Ondertekening overeenkomst. Foto: Teun Bijlsma

Wion begroet Hello Heroes Voetbal Academie op sportcomplex!

Algemeen 282 keer gelezen

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan via ‘Schrijf mee’ op onze site een bericht met foto plaatsen!

Zondag was het dan eindelijk zover. De formele start van de trainingen van de Hello Heroes Voetbal Academie op het complex van RKC WION. Door de weersomstandigheden moest dit een week uitgesteld worden, maar nu was het schitterend weer. 

Hello Heroes Voetbal Academie is een unieke voetbalschool voor spelers met en zonder beperking en staat onder de bezielende leiding van Erwin Maertens. Deze trainer is niet alleen eigenaar van de voetbalschool, maar ook trainer bij de amateurs van Sparta. Hello Heroes focust zich op het opleiden van voetbal atleten. Daarbij wordt niet alleen naar het ontwikkelen van voetbal handelingen gekeken, maar ook naar de psyche achter de voetballer. Hiermee is een concept ontwikkeld wat gebruikt wordt voor het trainen van jeugd van 6 t/m 13 jaar en G-voetballers van 6 t/m 80 jaar. 

Huurovereenkomst
De trainingen vinden plaats op zondagmorgen op het grasveld. Na de training werd onder toezicht van Els Bijlsma als Coördinator Verhuringen en de trainers en spelers van de voetbal academie de huurovereenkomst voor de rest van dit seizoen ondertekend door Erwin Maertens namens Hello Heroes en voorzitter Albert Groeneveld namens RKC WION. Dit vond buiten plaats om zodoende aan alle RIVM voorschriften te kunnen voldoen. “Een beetje koud, maar wel veilig. We heten Hello Heroes Voetbal Academie uiteraard van harte welkom bij ons op het WION complex en hopen dat ze hier een sportieve tijd gaan doorbrengen. Wij zijn er trots op dat we weer een nieuwe sport op ons complex hebben kunnen verwelkomen”, aldus Teun Bijlsma namens WION.

1e training
1e training
1e training
Na de ondertekening
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant