Adoptiekat Mevrouw Wiebel houdt ook van kroelen!
Adoptiekat Mevrouw Wiebel houdt ook van kroelen! Foto: Stichting Zwerfkatten Rijnmond

Deze schoonheid wiebelt een beetje, maar is wel hartstikke gezellig in huis!

Algemeen 111 keer gelezen

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht van Stichting Zwerfkatten Rijnmond. Er wordt een huisje gezocht voor Mevrouw Wiebel. Ze wiebelt inderdaad een beetje ja, maar is wel hartstikke gezellig!

Mevrouw Wiebel met haar schattige miauwtje… bij Stichting Zwerfkatten Rijnmond zijn we allemaal een beetje verliefd op deze vriendelijke poezendame van 5 jaar. Mevrouw Wiebel doet haar naam eer aan, ze kan werkelijk niet stilzitten. Ons wiebelkontje zoekt dan ook een thuis met tuin. Ze deed ons wel even wankelen… we dachten eerst van doen te hebben met een je-weet-wel kater van enige omvang. Bij nadere inspectie bleek het toch echt geen Meneer Wiebel! Met haar prachtig rode jas is Mevrouw Wiebel een schoonheid en ze kan ook heerlijk genieten van een kroel op z’n tijd. Kortom, gewoon een heel gezellige huispoes.

Bij wie mag deze vriendelijke dame komen wiebelen? Vul op de website het formulier in en vermeld ‘Mevrouw Wiebel’ bij de opmerkingen: https://www.zwerfkattenrijnmond.nl/adopteer/wilt-u-een-kat/

Mevrouw Wiebel kan werkelijk niet stilzitten
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant