Afbeelding
Foto: Mothership

Twee weken liefde en warmte, iedereen kan een mooie tekst op een gebouw projecteren

Algemeen 110 keer gelezen

Rotterdam - Rotterdam moet tot en met Valentijnsdag één groot liefdesnest worden. Meer dan ooit tevoren hebben we behoefte aan hoop, aan warmte. En deze Valentijn geldt dat niet alleen voor degene op wie je verliefd bent, maar óók voor je buren, je familie, je vrienden of zomaar een lieve Rotterdammer die je niet eens kent. 

Mothership gaat in het kader van Rotterdam Verlicht op allerlei grote gebouwen boodschappen van Rotterdammers, voor andere Rotterdammers, op gigantisch formaat projecteren met lasers. Allerlei mooie boodschappen, Je kunt ook je kroegmaten de groeten doen, een ondernemer sterkte wensen, je collega’s vertellen dat je ze mist, of je voetbalteam. En dat dus op spectaculaire manier, op héél Rotterdamse plekken.

Je kunt iemand verrassen op onder meer Ahoy, het ss Rotterdam, het nieuwe Luxor Theater, de Erasmus Universiteit, voormalig Nighttown aan de West-Kruiskade en de Markthal. Insturen kan tot 8 februari naar info@rotterdamverlicht.nl. En we hebben nog een leuke verrassing voor lezers van De Havenloods. We verloten een romantische valentijnsovernachting op het ss Rotterdam!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant