Tom in bedrijfskleding
Tom in bedrijfskleding Foto: Sandra van Iperen

Oud-Albedastudent Tom krijgt na zijn studie meteen een baan... bij Albeda!

Algemeen 223 keer gelezen

Rotterdam - Mooi ingezonden bericht over Tom Pielanen. Na zijn opleiding op het Albeda kreeg hij er ook meteen een baan als beveiliger!

Tot voor kort was Tom Pielanen student Particulier beveiliger bij Albeda. Tijdens zijn stage bij de bedrijfsbeveiligingsdienst van Albeda, heeft hij ervaren hoe het is om de veiligheid te waarborgen op een grote school.

 ‘’Tom viel meteen op omdat hij voldoet aan basiskenmerken, integriteit en vooral hostmanship vertelt Dirk Jan Verstraten, adviseur Integrale Veiligheid Albeda. ‘’Tom heeft van nature oprechte aandacht voor medewerkers en studenten op locatie. Een belangrijke reden om Tom aan te nemen voor een baan als beveiliger binnen onze eigen organisatie’’. 

Na het behalen van zijn diploma kreeg Tom meteen een vaste baan bij Albeda aangeboden. Albeda Facilitair & Veiligheidscollege is heel trots dat, een bij Albeda opgeleide student, meteen aan de slag kan bij Albeda. ‘’Wij hebben alle vertrouwen in Tom en wensen hem veel succes en plezier in zijn functie’’.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant