Logo dehavenloods.nl


The Big Slide gaat dit jaar tóch niet door

Rotterdam - The Big Slide gaat dit jaar toch niet door. De spectaculaire waterglijbaan op het Willemsplein bij de Erasmusbrug die vorig jaar nog zo'n groot succes was, is afgelast omdat de glijbaan niet op tijd klaar is. Mensen die al een kaartje hebben gekocht, krijgen hun geld terug. De organisatie legt het op Faceboojk uit met onderstaande verklaring. 

Beste Big Sliders,
Tot onze spijt moeten we jullie meedelen dat The Big Slide op 10 juni 2017 in Rotterdam niet kan doorgaan wegens logistieke redenen. Alle tickethouders krijgen hun tickets terugbetaald.
Wat hebben we ons geamuseerd vorig jaar met alle enthousiaste Rotterdammers! Logisch dus dat we uitkeken naar deze tweede editie.
Om de glijbaan nog beter te maken, hebben we het startplatform aangepast. Bovendien moesten sommige delen terug naar het atelier om bijgewerkt & hersteld te worden. Al deze aanpassingen zullen om logistieke redenen niet tijdig klaar zijn voor de editie in Rotterdam op 10 juni.
Het is daarom niet mogelijk om The Big Slide in de meest ideale omstandigheden op te bouwen, waardoor onze belangrijkste elementen - fun, comfort en veiligheid - niet voor de volle 100 procent gegarandeerd zijn. 
Aangezien jullie enkel het béste verdienen, hebben we ervoor gekozen om The Big Slide niet te laten doorgaan op zaterdag 10 juni. Een verschuiving naar een andere datum is vanwege de volle agenda helaas ook geen optie.
Iedereen die online één of meerdere tickets heeft besteld, krijgt deze tickets terugbetaald. Op het e-mail adres dat jullie opgaven bij de bestelling, zullen jullie de komende dagen een e-mail ontvangen met alle info over de terugbetaling.
We bieden onze excuses aan voor deze problemen. We wensen jullie een warme topzomer toe en we hopen iedereen volgend jaar opnieuw te begroeten op The Big Slide!
Groeten, 
The Big Slide team

Reageer als eerste
Meer berichten