Logo dehavenloods.nl


Buikdansen op Shimmy Shake Talent Carnival

Rotterdam - Op zondag 28 mei vindt het Shimmy Shake Talent Carnival plaats in Rotterdam waar nieuw fusion buikdans talent een podium krijgt. Bezoekers kunnen zich onderdompelen in de magische wereld van fusion buikdans met dansdemonstraties, talent shows en een sfeervolle bazaar.

Bijzonder onderdeel van het programma is de Shimmy Shake Talent Show waar twaalf fusion buikdans acts hun nieuwe dans laten zien. Hier hebben ze met behulp van professionele coaches ontzettend hard op geoefend. Deze talentvolle acts zijn uitgekozen in de Factor CO voorrondes die in maart en april gehouden werden in Zutphen, Eindhoven en Rotterdam.

Op het Shimmy Shake Talent Carnival komen dansliefhebbers bij elkaar. Iedereen die van dansen houdt, al actief danst (als amateur, semi professional of als professional), of zich wil storten op dans kan hier inspiratie op doen.

PROGRAMMA

12.00 – 15.00 uur: Mystic Garden
De knusse en sfeervolle tuin van Theater ‘t Kapelletje wordt ingericht met vrolijke kleurrijke kraampjes waar bezoekers kunnen shoppen, eten en drinken. Naast de bazaar is het in de tuin ruim drie uur lang genieten van de gratis dansdemonstraties van verschillende dansscholen met allerlei soorten dansstijlen, zoals buikdans, fusion buikdans, ATS, flamenco, Indiaas en moderne dans.

Toegang: gratis

15.30 - 17.00 uur: Shimmy Shake Talent Show
Alle twaalf gecoachte dans acts laten hun nieuwe choreografie laten zien. Ook een aantal coaches, professionele danseressen zoals Tjarda van Straten en Sheyda Darab zullen nieuw werk vertonen tijdens de Show. Tevens geven Mar Gonzalves, de grootste American Tribal Style dansact bestaande uit drie dansgroepen en de schone Adriano Sotera uit Portugal een gastoptreden.

Toegang: 10 euro / kinderen 6 - 12 jr 5 euro

Locatie: Theater ‘t Kapelletje, Van der Sluysstraat 176, Rotterdam

Het Shimmy Shake Talent Carnival is een inspiratievolle middag voor iedereen die van dansen houdt als kijker of als deelnemer. Tickets voor het showprogramma zijn te reserveren via http://www.hoenu.nl/new/reserveer.php?RES=2581

Reageer als eerste
Meer berichten