Café Sunset met Carver.
Café Sunset met Carver. Foto: Ferdinand Kok

Fer van café Sunset verkoopt nu scootmobiels om te overleven

Algemeen 176 keer gelezen

Rotterdam - De creativiteit onder horecaondernemers om de eindeloze lockdown te overleven, is onuitputtelijk. Fer Kok van café Sunset aan de Grotemarkt heeft inmiddels een totale (tijdelijke) carrière-switch gemaakt. Hij verkoopt nu Carvers, een soort brommobiels voor twee personen.

Sunset gaat het halen, het einde van deze lockdown. Althans, daar lijkt het sterk op. Maar óm te overleven in deze moeilijke tijden heeft Kok wel wat moeten bedenken. Hij werd door Carver benaderd om de kleine karretjes, je zou ze ook wel elektrische stadsvoertuigen kunnen noemen, te verkopen.

Lees verder onder de foto.

Het is een grote stap van kastelein naar brommobielverkoper, maar je moet wat om te overleven. (Foto: Ferdinand Kok)

Kok vertelt: “Ze vonden dit een mooie locatie om hun wagentjes aan te bieden en wilden me graag steunen. Een Carver is een brommobiel voor twee personen, ik heb ze ook als bezorgwagen voor delivery’s. Je kunt er 45 kilometer per uur mee op de weg rijden en ze zijn volledig elektrisch. Van kastelein tot brommobielverkoper, schrijf dat maar op. Kun je mijn telefoonnummer erbij zetten voor als mensen geïnteresseerd zijn? Ze kunnen bellen naar 06 33 725 934.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant