Eigenaresse Linda Sibrandi van Zen by Nature is klaar voor een nieuwe start.
Eigenaresse Linda Sibrandi van Zen by Nature is klaar voor een nieuwe start. Foto: Linda Sibrandi

Lenteoffesief voor een nieuwe start: ‘Spring op je yogamat!’

Algemeen 80 keer gelezen

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan via ‘Schrijf mee’ op onze site een bericht met foto plaatsen!

Het is bijna lente. Op zaterdag 20 maart is het zover. De lente staat symbool voor een nieuw begin, een frisse wind, nieuwe inzichten, reset, ‘de boel uitkloppen’ en zo verder. Geen beter moment voor een gezamenlijk lenteoffensief van de Vereniging Yogadocenten Nederland en de Vereniging Yogascholen Nederland.

De coronacrisis trekt al een jaar een wissel op het mentale en fysieke welzijn van alle Nederlanders. Recent nog bleek uit een peiling van het Trimbos instituut dat veel mensen worstelen met psychische klachten, slaapproblemen hebben en vaker gevoelens van emotionele eenzaamheid ervaren. “Het is wetenschappelijk bewezen dat yoga een positief effect heeft op het mentale en fysieke welbevinden van beoefenaars. Daarbij staat het ook voor verbinding en community. En dat is waar wij voor gaan in ‘Springtime’. Wij willen weer open in een veilige omgeving en met ons door de overheid goedgekeurde protocol. We hebben samen met alle yoga ondernemers en docenten laten zien dat we yogalessen op een verantwoorde en veilig manier mogelijk kunnen maken. We hopen, met alle 1,6 miljoen yogi’s, dat we weer snel in persoon op onze matten mogen springen”, aldus een woordvoerder namens de verenigde yogadocenten en -scholen.

Lenteoffensief Vereniging Yogadocenten Nederland (VYN) en Vereniging Yogascholen Nederland (VYSN) hebben de handen ineen geslagen voor een lenteoffensief. “Wij vragen onze leden (yogascholen en - docenten) en hun community om zaterdag letterlijk en figuurlijk het spinrag, sores en stof van het afgelopen jaar uit de yogamat te kloppen en op hun mat te springen”. 

Yogastudio Zen by Nature in Rotterdam Schiebroek ondersteunt dit initiatief en ook eigenaresse Linda Sibrandi springt zaterdagochtend 20 maart op haar mat voor een nieuw begin en om te laten zien dat ze klaar is om haar deelnemers te verwelkomen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant