InMovement en Dock bieden in Hoogvliet de gratis online cursus “Empowerment & Beweging’ aan.
InMovement en Dock bieden in Hoogvliet de gratis online cursus “Empowerment & Beweging’ aan. Foto: PR Dock Hoogvliet

‘Zorg goed voor uzelf in Coronatijd!’

Algemeen 71 keer gelezen

Wilt u fitter worden? Werken aan uw gezondheid? Andere mensen leren kennen? Dan is de gratis cursus Empowerment & Beweging (E&B) iets voor u. InMovement en Dock bieden in Hoogvliet de online cursus “Empowerment & Beweging’ aan.

Ingezonden

Hoogvliet - “Wilt u positiever denken, gezonder gaan leven, beter slapen en ontspannen, of beter en meer bewegen? Maar komt het er niet van, of weet u niet hoe? Doe dan mee! Deze cursus doet u thuis. Tijdens de cursus krijgt u gezondheidstips via WhatsApp, een cursusboek met informatie en opdrachten, filmpjes, telefoongesprekken en 10 online bijeenkomsten (1 x per week). U heeft contact met andere deelnemers en met de trainer.”
“Iedereen kan meedoen. U heeft een mobiele telefoon, een tablet of een computer nodig. En een internetverbinding (wifi). Ben u niet zo handig met internet? Dat geeft niet. Voor u start, belt de trainer u op om kennis te maken, wordt er een leuk startpakket thuis bezorgd en leert u hoe u online de les kan volgen. Aan het eind van de cursus krijgt u een mooi certificaat. Aanmelden of meer informatie? Neem dan contact op met Latife Yildiz van Dock: tel: 06-34787937 of mail: lyildiz@dock.nl. De eerst volgende cursus start op vrijdag 23 april, van 9.15 tot 10 uur. Wilt u graag meedoen, maar kan u niet, geeft u zich dan alvast op voor de volgende.”

Fit en gezond

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant