Afbeelding
Foto: Tim Waldekker

Digitale kunst voor ‘t grote publiek

Algemeen 141 keer gelezen

Rotterdam - Giantific is het merk van de opkomende Rotterdamse digitale kunstenaar en fotograaf Tim Waldekker. Op dinsdag 23 maart opende de galerie Giantific in Alexandrium Shopping Center.


Online genereert Giantific al enkele jaren flink wat aandacht. Giantific is vooral bekend om zijn dromerige werken van Rotterdam en hoe hij de scheiding tussen het ‘echte’ en ‘niet echte’ volledig kan laten vervagen. Na verschillende exposities, waaronder bijvoorbeeld afgelopen jaar in het Erasmus Medisch Centrum, is het nu tijd voor een eerste kleine galerie waar een groter publiek kennis kan maken met zijn werk.


Als openingsactie geeft Giantific tijdelijk 10 procent korting op alles. Bezoek de winkel op Poolsterstraat 45 voor de kortingscode. Een winkelafspraak maken kan via giantific.nl/afspraak. Op dit moment is het uiteraard alleen toegestaan om op afspraak 1 persoon per keer te ontvangen. Het voordeel is dat Tim Waldekker alle tijd heeft om klanten persoonlijk rond te leiden en alle eventuele vragen te beantwoorden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant