Afbeelding
Foto: Stichting Vogelhulp

Vogelhulp zoekt vrijwilligers

Algemeen 119 keer gelezen

Vogelhulp Rotterdam-Rijnmond is opzoek naar vrijwilligers voor allerlei verschillende vrijwilligersfuncties. Het broedseizoen is weer van start gegaan, dat is ieder jaar een drukke periode voor vogelopvangen, dierenambulances en ook voor Stichting Vogelhulp. 

Regio - In de komende maanden, zullen vogels het nest verlaten op de grond terecht komen en gepakt worden door een kat of opgepakt worden door bezorgde mensen. Stichting Vogelhulp geeft voorlichting aan mensen wanneer een vogel hulp nodig heeft en wanneer niet, helpt met het vangen en vervoeren van vogels. 

Vogelhulp bestaat 100% uit vrijwilligers en zoekt bestuursleden, promotiemedewerkers, collectanten, social media beheerders en meer. Op de website www.vogelhulp.nl/vrijwilligerswerk kan je eenvoudig reageren en je aanmelden. Het werken met dieren vereist kennis, die je niet direct hoeft te hebben maar waar je wel voor open moet staan om die te leren. 

Naast vrijwilligers kan de organisatie ook spullen goed gebruiken zoals; handdoeken, vervoersmanden, desinfectie, mondkapjes, werkhandschoenen in verschillende maten ect. . Meer informatie is te vinden op de website www.vogelhulp.nl

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant