Het marathongevoel als je van de Erasmusbrug af komt is uniek. (Archieffoto: Luka de Kruijf/NN Marathon Rotterdam)
Het marathongevoel als je van de Erasmusbrug af komt is uniek. (Archieffoto: Luka de Kruijf/NN Marathon Rotterdam)

Wie wil kan komende weekend ‘gewoon’ de NN Marathon Rotterdam lopen

Algemeen 170 keer gelezen

Rotterdam - De jubileumeditie is verplaatst naar oktober, maar wie wil vasthouden aan de traditie, kan ook dit jaar in het eerste weekend in april, zij het virtueel, de NN Marathon Rotterdam lopen. Van vrijdag 2 tot en met maandag 5 april zijn er de hele dag startwaves en met de Nationale-Nederlanden Hardloopplanner kan iedereen zelf de ideale route plannen. Je kunt starten bij je eigen voordeur, of elke andere plek in Nederland.

Anders dan bij eerdere NN Running Days is er geen keus qua beleving. Je kunt dus niet kiezen voor het marathon-gevoel in een andere stad. Met de MyTrace app hoor je tijdens deze NN Marathon Rotterdam Edition alleen het startschot bij de Erasmusbrug en de stem van Lee Towers. En zijn het alleen Rotterdamse iconen die je op het denkbeeldige parcours passeert.

Uniek is dat je nu ook kan kiezen voor een halve marathon, met onderweg alle hoogtepunten van het parcours van de hele. Ook de City Run over 4,2 kilometer en de AA Drink ¼ Marathon Rotterdam (10,55 kilometer) staan op het programma. Aanmelden is gratis en kan op nnrunningday.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant