Afbeelding

In de meivakantie theatermaken bij Jeugdtheater Hofplein

Algemeen 133 keer gelezen

Rotterdam - Stap in de spotlight en ontdek met professionele theatermakers de oneindige mogelijkheden van theater. Bij Jeugdtheater Hofplein kan én mag je weer lekker spelen, verbeelden, springen en dansen tijdens de theateractiviteiten in de meivakantie! Al vanaf twee jaar kunnen kinderen een theateractiviteit doen.

Gratis proeflessen op 6 (en 19) mei

Je verbeelden dat je op een andere plek bent, jezelf veranderen in een vreemd wezen of een dier? Theater zorgt ervoor dat je dat allemaal mag ontdekken en uitproberen. Samen plezier maken en op avontuur durven gaan is daarbij superbelangrijk. Maar als je het nog nooit gedaan hebt, is het misschien nog best wel spannend. Wil jij weten of theater iets voor jou is? Doe dan mee aan een gratis proefles.

Meld je wel van tevoren aan via: jeugdtheaterhofplein.nl/aanbod/proeflessen.

 Vakantieworkshops op 3, 4 en 6 mei 

Bij Jeugdtheater Hofplein kun je in de vakantie terecht voor een theaterworkshop. Je gaat aan de slag met spel, dans en zang. Met elkaar werk je toe naar een toffe presentatie die je aan het eind laat zien aan ouders of andere familieleden en vrienden. Je kan zelf kiezen hoeveel dagen je mee wil doen: één dag, twee dagen of gewoon lekker alle dagen! 

Reserveer snel een plekje via: https://jeugdtheaterhofplein.nl/agenda/vakantieworkshops/.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant