Afbeelding
Aangeboden door webton

Linkbuilden, ook goed voor de toekomst?

Algemeen 194 keer gelezen

Door de offline beperkingen die ons door de coronacrisis zijn opgelegd, is het gebruik van digitale en online middelen in sneltreinvaart toegenomen. Vooral het gebruik van zoekmachines zoals Google is enorm toegenomen. Wil je met jouw onderneming sterker uit de coronacrisis komen dan dat je erin ging? Dat is het belangrijk om op deze actuele ontwikkelingen in te spelen en zo snel mogelijk goed vindbaar te worden in zoekmachines zoals Google. Linkbuilden is hier een effectieve manier voor. Je kunt erdoor namelijk binnen korte tijd enorm goed zichtbaar worden in de zoekresultaten van Google. En ook op lange termijn zul je er flink van profiteren. In dit artikel vertellen we je er meer over.

Bij het ‘nieuwe normaal’ ligt de nadruk op het internet

Door de offline beperkingen die ons door corona zijn opgelegd, zijn mensen genoodzaakt om vooral online diverse zaken te regelen. In het ‘nieuwe normaal’ ligt de nadruk dan ook vooral op het internet. Zelfs mensen die voor de coronacrisis nog niet veel op het internet deden, zoals 55-plussers, hebben inmiddels hun weg erop gevonden. Meer dan ooit gebruiken mensen in Nederland zoekmachines zoals Google voor het kopen van producten en diensten, in plaats van dat ze een fysieke winkel of showroom bezoeken. Nog nooit eerder dan nu was het zo belangrijk om goed zichtbaar te zijn in de zoekresultaten van Google. Is jouw website nog niet goed vindbaar in de zoekresultaten van Google? En wil je graag van bovenstaande ontwikkeling meeprofiteren? Dan is het noodzakelijk om de vindbaarheid van jouw website zo snel mogelijk te optimaliseren. Linkbuilding is een goede techniek waarmee je dit in relatief korte tijd voor elkaar kunt krijgen.

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is een SEO strategie waarbij er actief wordt gezorgd voor meerdere relevante linkjes naar jouw website toe. Zulke linkjes worden ook wel backlinks genoemd. Er zijn meerdere manieren waarop je backlinks kunt krijgen. Zo kun je backlinks op een natuurlijke manier krijgen, doordat iemand bijvoorbeeld uit zichzelf op een online platform een linkje naar jouw website plaatst. Het nadeel hiervan is dat je niet zelf controle hebt over op welke platforms linkjes naar jouw website worden geplaatst. Het is namelijk wel het beste om linkjes van goede websites af te laten komen die al een hoge waardering hebben van Google. Doordat je backlinks van zulke websites krijgt, gaat Google namelijk jouw website beter waarderen. En hoe beter Google jouw website waardeert, hoe hoger deze in de zoekresultaten van de zoekmachine komt te staan. 

Hoe kun je het beste linkbuilden?

De meest effectieve manier om backlinks te verzamelen, is om de linkbuilding van jouw website aan een externe partij uit te besteden. Zo’n partij heeft vaak al een heel netwerk van relevante en goede websites waarop ze voor jou backlinks kunnen plaatsen. Webton is zo’n partij waarbij je hiervoor terecht kunt. Doordat wij al sinds 1999 onze positie op het internet hebben ingenomen, hebben we een groot netwerk opgebouwd en kunnen we relatief snel zorgen voor betrouwbare linkjes naar jouw website toe. Lees hier meer over het uitbesteden van de linkbuilding van jouw website

Met linkbuilding leg je een fundament voor de toekomst

Alhoewel je met linkbuilding op korte termijn al mooie resultaten zult boeken, betekent dit niet dat je er alleen op korte termijn van profiteert. Integendeel zelfs! Door te linkbuilden, bouw je de autoriteit van jouw website op en verbeter je de vindbaarheid ervan in zoekmachines zoals Google. En wanneer je dat eenmaal op orde hebt, gaat het niet snel weer weg. Door te linkbuilden benut je dus niet alleen de enorm toegenomen online verkeer naar je website toe, maar leg je ook een solide fundament voor de toekomst van jouw onderneming. Je profiteert er dus niet alleen op korte termijn, maar zeker ook op lange termijn van als je zo snel mogelijk start met linkbuilden. Linkbuilding is dus dé SEO-strategie waarvan je zowel op korte termijn als op lange termijn kunt profiteren.

Besteed de linkbuilding van jouw website uit aan Webton!

Door de toename van het online verkeer, is ook de concurrentie op het internet sterk toegenomen. Bovendien stellen zoekmachines zoals Google een aantal complexe eisen, waardoor het belangrijk is dat de linkbuilding van jouw website op de juiste manier gebeurt. Het inrichten en uitvoeren van een solide linkbuildingstrategie, vergt echter enige deskundigheid en ervaring. Daarom is het verstandig om de linkbuilding van jouw website uit te besteden aan een ervaren SEO-Specialist zoals Webton. Wij hebben alle ervaring en kennis in huis om jouw website in relatief korte tijd van waardevolle backlinks te kunnen voorzien. Inmiddels hebben we dit al voor meer dan 2.600 bedrijven gedaan en we helpen ook jou hier graag mee. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant