Afbeelding

Lente-event voor de kinderen van Delfshaven

Algemeen 102 keer gelezen

Rotterdam - Regenboogschool Shri Saraswatieschool organiseert voor alle leerlingen en kinderen uit de buurt lente-evenementen. Op drie dagen in de meivakantie kunnen kinderen die zich aanmelden aan leuke en leerzame activiteiten meedoen. Denk aan muziek, sport, kunst, digitale techniek en games.

Wat gaan de kinderen doen?

 Kinderen uit de onder-, midden- en bovenbouw uit heel Delfshaven kunnen zich aanmelden om drie dagen aan leuke en vooral leerzame activiteiten deel te nemen. Zo kunnen zij hun eigen talenten ontdekken. Er zijn culturele activiteiten met de Wijkmuziekschool en Cultuurschool UitJezelf. Er is aandacht voor digitale techniek en kunst via workshops verzorgd door o.a. Data binkie. Daarnaast is er ook uitgebreid aandacht voor sport en spel met Gameclub Delfshaven en de Schoolsportvereniging.

Wanneer?

Maandag 3, dinsdag 4 & vrijdag 7 mei: 09.00 tot 12.30 uur (onder & middenbouw) 13.00 – 16.30 uur (midden- en bovenbouw).

Aanmelden

Meld uw kind aan via dit aanmeldformulier en lever dit nog deze week in op de Shri Saraswatieschool. Of via een e-mail aan info@uitjezelf.nu, uw linkwerker bij Team Toekomst of hugo@teamtoekomst.nl. Wees er snel bij, want vol is vol.

Het lente-event Delfshaven is geïnitieerd door de Shri Saraswatieschool en georganiseerd door UitJezelf.  

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant