Het Maaspodium gaat weer open
Het Maaspodium gaat weer open Foto: Sophia van den Hoek

Maaspodium opent na maanden weer, heel hard lachend

Algemeen 247 keer gelezen

Rotterdam - Het Maaspodium opent in juni en juli de zalen voor publiek bij theater- en dansvoorstellingen. Nadat bekend werd dat theaters vanaf 5 juni weer open mogen, lanceerde het theater in de Rotterdamse wijk Delfshaven een gevarieerd programma met theater, dans, muziek, circus en meer voor verschillende leeftijden. Het Maaspodium en andere theaters zijn sinds midden december gesloten geweest.

Het eerste weekend dat de deuren van het Maaspodium weer open zijn, kun je er je hart ophalen en weer eens goed hard samen lachen. Op zaterdagavond 12 juni presenteren de Funny Brotha’s een gloednieuwe comedy avond. Op zondagmiddag 13 juni speelt Studio Dondersteen er de humoristische familievoorstelling Meneer B. traint zich suf (4+). In de weken daarop volgen nog veel meer voorstellingen van onder andere Nala Bax, Zarah Bracht, de Circus Coalitie, Wennah Wilkers, en diverse talenten onder de vleugels van Maas theater en dans.

Het programma is al in verkoop op de website: maaspodium.nl. Binnen en buiten Naast de nieuwe programmering in de zalen, blijft ook de pop-up kunstroute LIJF010 in de agenda. Een wandeling van vier kilometer met pop-up kunst, waarbij ieder kunstwerk een QR code heeft dat je naar de bijpassende informatie, muziek en video’s leidt. Deze route kun je lopen van 5 t/m 30 juni. In de weekenden kun je daarbij lunchen op het Maasterras, mét culturele verrassingen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant