Toon je talenten of kom genieten van diverse optredens bij het Kasteel van Rhoon.
Toon je talenten of kom genieten van diverse optredens bij het Kasteel van Rhoon. Foto: PR Kasteel van Rhoon

Culinair en Cultureel Kasteel van Rhoon

Algemeen 23 keer gelezen

De regels worden steeds meer versoepeld dus gaat de Stichting Kasteel van Rhoon samen met het Restaurant Kasteel van Rhoon weer beginnen. Binnen de huidige regelgeving zijn het Restaurant en de terrassen weer open en kunnen we wat gaan organiseren. “We hopen deze zomer een aantal kleinschalige evenementen te kunnen programmeren in de buitenlucht en/of in het Kasteel.”

Rhoon - “In de buitenlucht hebben we meer ruimte natuurlijk, vooral de terrassen rond het Kasteel vormen een prachtige ambiance. Binnen heeft zo zijn beperkingen, maar we moeten ook rekenen houden met slecht weer.”

Het eerste item op de agenda is het Open Podium voor lokaal talent op 11 & 18 juli. “Deze zomer geven we, na het succes van vorig jaar, wederom lokaal talent een podium om zich te presenteren en profileren. Binnen de vorig jaar ingezette programmering “Kasteel Culinair en Cultureel” willen we hier invulling aan geven. Dat zal gebeuren middels een ”Open Podium” op zondagmiddagen waar talenten hun kunnen en kunsten mogen vertonen op locatie.”

“In principe gaan we uit van een plek op het terras van het Kasteel, maar het zou dus ook in een zaal kunnen zijn. Voor licht en geluid zal worden gezorgd, de “artiest” of “groep” mag zelf de invulling bepalen als het maar past binnen de entourage. En gezien de afmetingen van het podium zal de “act” beperkt moeten zijn tot maximaal 4 à 5 personen.”

“Het optreden kan zijn een muzikale uitvoering, een voordracht, poëzie, cabaret, band of een mix van deze genres bestemd voor een breed publiek van jong tot oud. Vooral mensen uit Albrandswaard worden gevraagd te reageren en hebben voorrang, hoewel ook lokaal talent uit omliggende gemeenten welkom is. Heb je nu al belangstelling stuur dan een mail naar: info@stichting-kasteelvanrhoon.nl Voor het laatste nieuws en de programmering zie www.stichting-kasteelvanrhoon.nl.

“Daar we dit hele jaar hebben moeten interen op de reserves vanwege de COVID-19 regels zullen we, om de kosten te dekken, een kleine entree moeten heffen, maar daar krijg je dan wel een hele middag vermaak voor terug. De entree bedraagt € 10,00 p.p. inclusief een munt voor een consumptie bij het Kasteel van Rhoon. Wel houden we de beperking in aantallen aan, dus is er voor max 50 bezoekers plaats tijdens het Open Podium.” Bestellen kan via de agendapagina op de site https://www.stichting-kasteelvanrhoon.nl/agenda.php.”

Mocht er, vanwege (weers)omstandigheden een van de geplande podia op 11 & 18 juli niet doorgaan, dan is er in augustus nog een reservedatum - aangekochte en betaalde toegangsbewijzen blijven geldig. Na afloop kun je bij Het Kasteel van Rhoon genieten van een hapje en een drankje, een diner of aan de overkant gebruik maken van het Open Podium Menu bij het Wapen van Rhoon. Reserveren hiervoor is een must en de inhoud is terug te lezen op: www.hetwapenvanrhoon.nl.

Ingezonden

Mensen uit Albrandswaard hebben voorrang

Uit de krant

Uit de krant