Afbeelding
aangeboden door vergelijkdirect.com

Motorverzekering vergelijken? Ga voor een motorverzekering op maat bij Vergelijkdirect

Algemeen 125 keer gelezen

Bij het uitkiezen van een motorverzekering is het belangrijk om rekening te houden met jouw specifieke wensen en behoeften. Zomaar een verzekering uitkiezen is in de meeste gevallen niet handig en af te raden. Bij Vergelijkdirect bieden ze de service om gemakkelijk verschillende verzekeringen met elkaar te vergelijken. Heb je een nieuwe motor aangeschaft en wil je een motorverzekering vergelijken? Bezoek dan de website van Vergelijkdirect

Motoren en verzekeringen in Nederland

In Nederland is het verplicht om minimaal WA verzekerd te zijn wanneer je als motorbestuurder de weg op wilt. Een WA dekking is de absolute basis, en dekt alleen de schade die je aan anderen toebrengt. Wanneer je het zekere voor het onzekere wilt nemen, kun je kiezen voor een WA+ of een Allrisk verzekering. Dit zijn uitbreidingen van de WA verzekering. Echter gelden deze verzekeringen voor materiële objecten zoals je motor en de vervoersmiddelen van je medeweggebruikers. Als motorbestuurder ben je minder afgeschermd dan in een auto, letselschade komt hierdoor vaker voor. Het is daarom verstandig om een aanvullende verzekering voor opzittenden af te sluiten. Je passagiers zijn in de meeste gevallen meeverzekerd. 

Korting dankzij schadevrije jaren 

Wanneer je al eerder een motorverzekering op jouw naam hebt gehad, is de kans groot dat je schadevrije jaren hebt opgebouwd. Wanneer je deze schadevrije jaren in gebruik neemt, kan je korting ontvangen op je premie. Om deze reden vraagt Vergelijkdirect om het aantal schadevrije jaren in het invulformulier. 

Bereken je premie

Voor het berekenen van je premie hebben motorverzekeraars je kenteken, postcode, huisnummer en enkele andere gegevens nodig. Op Vergelijkdirect vind je een handig invulformulier waar je deze gegevens kunt invullen. Na het invullen van je gegevens wordt er een overzicht gegeven van verschillende verzekeraars. Maak je keuze, ontvang je polisblad en verzekeringsbewijs per mail, en je kan direct de weg op!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant