Summer of Love

Algemeen 188 keer gelezen

Rotterdam - De tv-serie ‘Het echte leven in de dierentuin’ is deze zomer terug op tv. Dit seizoen leggen de camera’s het dierenleven in Diergaarde Blijdorp vast. De serie begint zaterdag en staat in het teken van de 'Summer of Love' bij de dieren!

De verzorgers vertellen in de populaire serie wat hun dieren dag en nacht beleven en wat dat betekent. Je volgt dit seizoen onder meer de avonturen van zilverrug Bokito en de tapirman die voor het eerst van zijn leven een vruchtbaar vrouwtje ontmoet. Zwarte neushoorn Naima zet een nieuw jong op de wereld, net als Aziatische olifant Bangka. Komodovaranen Festus en Odin blijken ook een romantische kant te hebben.

Lees verder onder het filmpje.


In de eerste aflevering van Het echte leven in de dierentuin heeft tapir Tygo zijn eerste date en keert zwarte neushoorn Naima zich tegen haar dochter Mara. Ze heeft ruimte nodig nu er een nieuw jong onderweg is. Ezelspinguïn Anoeska is best eenzaam, omdat ze als enige nog niet kan zwemmen. Ze zoekt wanhopig naar contact en tenslotte is geelkeelfrankolijn Imani de bedreigende parelhoenders te slim af.

De serie start zaterdag 17 juli om 20.30 uur op NPO 1 en is wekelijks te volgen t/m 21 augustus.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant