Afbeelding
Foto: Kinderopvang BijDeHand

Kinderen hebben de grootste tijdens de Olympische BijDeHand Zomerspelen 2021

Algemeen 107 keer gelezen

Rotterdam - De tegenstander afgooien met trefbal, kegels roven, de grootste XXL Jenga bouwen en 15 burpees doen tijdens bootcamp. Zomaar wat spellen voor de kinderen van Kinderopvang BijDeHand tijdens de Olympische BijDeHand Zomerspelen 2021. 

Een dag vol sport en spel, dat waren de Olympische BijDeHand Zomerspelen van Kinderopvang BijDeHand op donderdag 29 juli. Met als doel samen een gezellige, sportieve dag beleven. Gedurende de dag waren er verschillende spellen voor de kinderen. Binnen een bepaalde tijd moest dit worden uitgevoerd. En zo steeds doordraaien, tot elk team alle onderdelen had gehad. “Ik vond de waterestafette het allerleukste”, vertelt Joris (10) enthousiast, “Mijn team had uiteindelijk de volste emmer, echt cool!”.

Ook voor de jongere kinderen tot 8 jaar was er een Olympische editie, op dinsdag 27 juli. “Bij de kleintjes was vooral de dieren-work-out een succes”, vertelt locatiemanager Joy lachend, “Springende kikkers, marcherende olifanten, kruipende krabben en shuffle gorilla’s. Het leek hier wel een dierentuin! In het begin was het even spannend en durfde niet iedereen mee te doen. Maar uiteindelijk stond iedereen mee te springen en te rennen. De kinderen hadden de grootste lol!”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant