Afbeelding
Foto: Trompenburg

Vakantie vier je in de mooiste tuin van Rotterdam

Algemeen 120 keer gelezen

Rotterdam - Het is zomervakantie. Een zomervakantie die door corona (én het weer) voor veel mensen anders zal zijn dan gehoopt. Met meer verblijven in eigen land en recreëren in eigen stad. Trompenburg Tuinen & Arboretum is een mooi alternatief!

Tijdens de maandenlange sluiting van de grootste botanische tuin van Nederland is er heel veel nagedacht over de invulling van de zomer. Veel mensen blijven immers in eigen land. Om deze ‘vakantievierders’ toch het échte vakantiegevoel te geven, is de tuin van Rotterdam omgetoverd tot een heuse vakantiebestemming. 

Onder de noemer ‘Ga op zomervakantie in Trompenburg’ worden er tientallen activiteiten en evenementen georganiseerd. Tot en met eind augustus is er bijna iedere dag iets te beleven. Zo kunnen kinderen deelnemen aan speurtochten door de tuin, zaadbommen maken en bijenhotels bouwen. Daarnaast zijn er workshops papier maken en schilderen met klei. 

Voor de volwassenen is er een groot aantal (zondag)wandelingen met gids uitgestippeld en is er een heus ‘hoorspel’ ontwikkeld. En met Cabaret Botanique strijkt een ‘zomerfeest’ neer in de tuin. Met jongleurs, cabaret en illusionisten. 

Zie ook trompenburg.nl!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant