Ambassadeur Ellie Lust, burgemeester Ahmed Aboutaleb en toernooidirecteur Eva van der Vegt.
Ambassadeur Ellie Lust, burgemeester Ahmed Aboutaleb en toernooidirecteur Eva van der Vegt. Foto: Annemieke van der Togt

Rotterdam telt af richting World Police & Fire Games 2022

Algemeen 139 keer gelezen

Rotterdam - Over één jaar vinden de World Police & Fire Games 2022 plaats in Rotterdam. Aan deze internationale spelen voor personeel van politie, brandweer, douane en Dienst Justitiële Inrichtingen met 63 onderdelen nemen maar liefst 10.000 deelnemers uit 70 landen deel. In Ahoy Rotterdam werd de aftrap gegeven. 

Rotterdam is het kloppend hart van het evenement. Naast de vele sportonderdelen en side-events in Rotterdam, wordt op het Willemsplein een ‘Athletes Village’ gecreëerd, een bruisende ontmoetingsplek voor iedereen die bij de spelen betrokken is. 

Burgemeester Aboutaleb is trots dat Rotterdam het evenement organiseert: ‘Dit grootse evenement geeft hulpverleners uit de hele wereld de unieke kans om elkaar in een sportieve omgeving te ontmoeten, de soms heftige ervaringen te delen en contacten te leggen.’

Ellie Lust werd in Rotterdam Ahoy gepresenteerd als ambassadeur van de WPFG2022. Samen met burgemeester Aboutaleb en Eva van der Vegt onthulde zij het campagnebeeld.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant