Tommie.
Tommie. Foto: Heleen Hagoort

Laatste kans om het leukste kattenfilmpje uit Rotterdam in te sturen!

Algemeen 12 keer gelezen

Rotterdam - Het is inmiddels al traditie om op Wereld Kattendag - zondag 8 augustus - kattenfilmpjes te kijken in LantarenVenster. Meedoen kan ook nog, maar dan moet je wel opschieten! Net als eerdere jaren is er weer een competitie voor het Beste Kattenfilmpje van Rotterdam en omstreken. Hoort jouw kat ook op het grote doek? Stuur jouw leukste kattenfilmpje voor 6 augustus naar educatie@lantarenvenster.nl en maak kans op een mooie prijs. De winnaar wordt op zondag 8 augustus bij de voorstelling om 13.45 uur bekend gemaakt. 

Elk jaar stelt CatVideoFest uit ontelbare uren van unieke ingezonden filmpjes, animaties, muziekvideo’s en natuurlijk de klassieke internetfilmpjes een compilatie samen van de allerleukste kattenfilmpjes! Die compilatie is jaarlijks over de hele wereld te zien en een deel van de inkomsten gaat naar een lokale organisatie die zich inzet voor de opvang van katten en dierenwelzijn.
Ook dit jaar brengt Cinema Delicatessen CatVideoFest op Wereld Kattendag – 8 augustus – naar filmtheaters door het hele land, ook naar LantarenVenster. Geniet samen met andere kattenliefhebbers van de leukste filmpjes.

 ZO 8 AUG 10:30 12:00 13:45 15:45 19:00 20:45 uur. Kijk voor kaarten en info op https://www.lantarenvenster.nl/programma/catvideofest-2021/

Uit de krant