Afbeelding

Jandino neemt in Theater Zuidplein tv-registratie eenmalige comedyshow op

Algemeen 233 keer gelezen

Rotterdam - Met zijn eenmalige comedyshow Black-out staat Jandino op woensdag 1 september in theater Zuidplein, Rotterdam. Het gaat om een tv-registratie die rond december wordt uitgezonden, waarvoor de opnames precies zijn zal binnenkort bekend worden gemaakt. Publiek krijgt maar één keer de kans om deze show bij te wonen, hierna zal de show niet meer in het theater te zien zijn.

Black-out gaat over de onzekere tijd waar we in leven, over de angst voor het grote zwarte gat en het onbekende. Jandino gaat de confrontatie met zijn angsten aan. Hij is er klaar voor: “Kom maar op met die black-outs. Dit is het moment om jezelf weer terug te vinden. Want als het licht weer eenmaal aangaat, dan ben ik een andere Jandino: Jandino 2.0.”

Ook in de bioscopen is Jandino momenteel prominent aanwezig. Zijn film Judeska in Da House trok als eerste Nederlandse film dit jaar 100.000 bezoekers en behaalde daarmee Goud. De hele Bon Bini filmreeks trok in totaal meer dan 1,5 miljoen bezoekers.

Naast deze eenmalige show gaat Jandino dit najaar de Nederlandse theaters in met een nieuwe solotour. De komiek zou de voorstelling Opgefokt! in eerste instantie afgelopen seizoen spelen, maar half oktober moesten de podia dicht.

Black-out (tv-registratie)
1 september 2021
19:30 uur & 21:30 uur
Theater Zuidplein

Kijk hier voor tickets.     

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant