Afbeelding
Foto: CaboCubaJazzband

Midden in de Maas Festival op het Noordereiland

Algemeen 440 keer gelezen

Rotterdam - Het is alweer twee jaar geleden dat op het Burgemeester Hoffmanplein het Midden in de Maas Festival plaatsvond. Gelukkig mag het nu weer. De nieuwe eigenaren van lunchroom Koozie organiseren samen met Expeditie Noordereiland en Ed Verhoeff dit jaar in ieder geval nog één editie van het Midden in de Maas Festival. Zondag 19 september, van 13.30 tot 16.30 uur, op het Burgemeester Hoffmanplein, Noordereiland

Die middag treedt de CaboCubaJazz band op. Zij voeren je mee op een reis waar verlangen, passie, subtiliteit en muzikaal vuur elkaar afwisselen. Het internationale ensemble CaboCubaJazz mengt op onnavolgbare wijze de melancholie van de Kaapverdische eilanden met opzwepende Cubaanse rumba, salsa en avontuurlijke jazz.

De band werd opgericht door percussionist Nils Fischer, bekend van o.a. Timbazo en Nueva Manteca, en pianist Carlos Matos, ambassadeur van de Kaapverdische muziek in Europa. De musici zijn afkomstig uit onder meer Kaapverdië, Spanje en Venezuela. Na razend enthousiaste reacties op hun albums ‘Rikeza y Valor’ en ‘Corason Africano’ volgden succesvolle optredens op onder meer het Havana Jazz Festival, Borneo Jazz en North Sea Jazz. 

Coronavoorschriften

Toegang voor dit festival is gratis. Wel is er een toegangsregistratie / gezondheidscheck en zijn er uitsluitend zitplaatsen, voor een beperkt aantal bezoekers. Drankjes zijn beschikbaar aan de bar op het terrein.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant