Afbeelding

De parken van Rotterdam

Algemeen 254 keer gelezen

Rotterdam -  September is het weer Parkenmaand in Rotterdam. Dat betekent dat er in alle parken van alles te doen is en vrijwilligers hun park deze maand in het zonnetje zetten. Er zijn excursies, workshops en optredens met muziek en dans.

Ook het Dakpark doet mee met veel verschillende activiteiten in de Buurttuin en op het park. Zo is daar op 
woensdag 1 september de ouder-kind-moestuinclub van 14 tot 16 uur. Met moestuinjuf Saadet gaan we zaaien, oogsten, prakken en proeven. Er is nog plaats voor nieuwe deelnemers uit groep 5, 6 of 7! Vanaf 1 september start ook Bakkie Buurttuin weer. Kom langs in de Buurttuin voor een bakkie, een praatje of om mee te helpen in de tuin.  

 Ook De Wilgenhof van Natuurstad is van de partij.  Tijdens de hele maand september kun je er gratis (normaal €3.00) gebruikmaken van de rugzakroute. Ga op avontuur in het Berg- en Broekpark met de rugzakroute. Bij het lescentrum van De Wilgenhof kun je een mooie rugzak lenen. Hierin zitten allerlei materialen waarmee je verschillende opdrachten en spelletjes kunt doen in het Berg- en Broekpark, vlak naast de kinderboerderij.
De rugzakroute is geschikt voor kinderen van 6 – 12 jaar, onder eigen begeleiding. Je kunt een rugzak reserveren per e-mail via y.oostermann@natuurstad.nl. Bij het ophalen van de rugzak wordt een borg van € 20 gevraagd.

Meer weten over de activiteiten? Het gehele programma per park kun je vinden op de website rotterdamseparken.nl/site/programma-2021/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant