<p>Ook tijdens zomeravonden naar de dierentuin.</p>

Ook tijdens zomeravonden naar de dierentuin.

(Foto: Diergaarde Blijdorp)

Diergaarde Blijdorp is nu elke vrijdag ook ‘s avonds open

Rotterdam - Tijdens deze zomervakantie is Diergaarde Blijdorp iedere vrijdag extra lang geopend, tot 21.00 uur. Verspreid door de dierentuin vind je foodtrucks en terrasjes voor een hapje en een drankje. Met een regulier dagticket of Blijdorp-abonnement èn een geldig tijdslot kun je lekker lang van onze dieren genieten. Je kunt op kraambezoek bij olifantje Radjik, het zwarte neushoorntje Nasor of de pasgeboren zeeleeuwtjes.

En er is nog veel meer. In samenwerking met het Wildlife Filmfestival Rotterdam (WFFR), zijn er vanaf 15.00 uur in het EAUditorium (Oceanium) doorlopend korte natuurdocumentaires en films te zien, geschikt voor iedereen vanaf 10 jaar. Bijvoorbeeld de stop-motionfilm Gajah Borneo: een waargebeurd verhaal over een Borneo-dwergolifantje of de film Big World waarin een vader zijn zoon laat kennismaken met de wereld die groter blijkt dan alleen zijn eigen buurt. De film Capuchin Culture duurt 12 minuten en is volgens WFFR één van de door kinderen best gewaardeerde films van dit jaar!

Lees meer onder de foto.

Op kraambezoek bij olifantje Radjik. Foto: Diergaarde Blijdorp

Kinderen kunnen deze zomer op avontuur met het gratis olifanten speurblad (van 6 tot en met 12 jaar). Het speurblad is gratis af te halen in de Diergaarde of je kunt het downloaden via de site: www.diergaardeblijdorp.nl/avondopenstellingen/ Hier vind je ook het complete avondprogramma.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden