Feest in het Alexandrium.
Feest in het Alexandrium. (Foto: Coolblue)

Coolblue opent nieuwe winkel in Rotterdam en het is meteen de grootste

Rotterdam - Vandaag is de Coolblue-winkel in Rotterdam Alexandrium geopend. Het is de tweede en grootste Coolblue-winkel in Rotterdam en de zeventiende in Nederland en België. Op meer dan 1800 vierkante meter kunnen klanten er vanaf vandaag meer dan 1.000 producten vinden.

Oprichter en CEO Pieter Zwart van Coolblue: “Onze klanten hebben vaak al een idee welk product ze willen, maar willen het graag nog even ervaren. Wanneer je op zoek bent naar een tv, dan wil je die eerst zelf zien. Zoek je een draadloze speaker, dan wil je even horen hoe die écht klinkt. Ook kunnen ze in onze winkel langskomen voor advies, het ophalen van online bestellingen en om een smartphone of tablet te laten repareren. Zo kunnen we nóg meer klanten in Rotterdam en omgeving blij maken.”

In de winkel aan de Watermanweg 319 zijn er zeven ‘productwerelden’: Huishoudelijk, Witgoed, Televisies, Audio, Telefonie, Tablets & wearables, Laptops & desktops en Smart Home. Meer dan 20 productspecialisten helpen er klanten bij het maken van de beste productkeuze. Ook worden klanten met behulp van QR-codes en NFC-technologie direct verwezen naar productpagina’s in de app. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden