Dolfje Weerwolfje vierde zijn 25ste verjaardag bij Stichting Jarige Job

Rotterdam - Dolfje Weerwolfje is 25 jaar geworden en trakteert samen met bol.com kinderen die het thuis iets minder breed hebben op mooie verjaardagscadeaus. Samen met Super Job, de mascotte van Stichting Jarige Job, vulde Dolfje Weerwolfje de verjaardagsboxen met zijn eigen boek en de Grote Dolfje Weerwolfje Leesquiz. 

In de verjaardagsbox van Stichting Jarige Job zit alles wat nodig is voor het vieren van de verjaardag. Zo kunnen kinderen voor wie verjaardagscadeautjes en trakteren niet vanzelfsprekend zijn toch een feestelijke verjaardag vieren, thuis en op school.

In de feestelijke inpakloods in de Van Nelle Fabriek pakten Dolfje Weerwolfje en Super Job de verjaardagsboxen in met de speciale cadeautjes. Jarige kinderen in de leeftijd van 7-9 kunnen vanaf september mogelijk verrast worden met een Dolfje Weerwolfje boek en de leesquiz. Met nadruk op mogelijk, want de inhoud van iedere verjaardagsbox is anders om de anonimiteit van zowel de ouders als de kinderen zoveel mogelijk te waarborgen. 

“Dolfje Weerwolfje vindt, net als ik, dat elk kind een cadeautje moet kunnen krijgen voor zijn verjaardag en dat je dit echt moet kunnen vieren. Dolfje en ik dragen deze actie dan ook een warm hart toe,” aldus auteur Paul van Loon. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden